Eşikaltı(bilinçaltı ) Büyücüleri – İnanılmaz Bilinçaltı(subliminal) Mesaj Örnekleri (+18)


Bu yazım 18 yaş üzeri kişiler için uygundur. Bu yaş grubunun altındaki kişilerin okumaması gerekmektedir.

Bu yazımda Ahmet Şerif İzgören’in “Eşikaltı Büyücüleri” kitabındaki örnekleri gördükten sonra ilginizi ilanılmaz çekeceğine inandığım bilinçaltı mesajları(subliminal message) hakkında bilgilere yer vereceğim. Bu yazımı yazmaya 3saat önce başladım, google’a veya youtube’a “subliminal message” yazdığınızda karşınıza çıkan resimlere ve videolara hayret edeceksiniz. Disney filmlerinden, karayip korsanlarına, afişlere, reklamlara … Kaç defa hayretler içerisinde kalıp “yuh” diyeceğinize kendiniz bile şaşıracaksınız.

Subliminal mesaj başka bir objenin içine gömülü olan bir işaret ya da mesajdır ve normal insan algısı limitlerinin altında kalmak, o anda farkedilmemek üzere tasarlanmıştır. Subliminal mesajlar insanın bilinçli dikkati tarafından farkedilemezler ancak bu mesajların insan bilinçaltını etkilemektedirler. (alıntı wikipedia)

“Eşikaltı Büyücüleri” kitabında bu mesajları veren çok sayıda örneklerin yer aldığını berlitmek istiyorum. Telif hakları nedeniyle internette bulduğum örnekleri sizler ile paylaşacağım. Ahmet Şerif İzgören’in kitabı, 6 yıllık bir çalışmanın sonucunda hayata geçirdiğini kitapta belirtmiş.

Beyin gün içerisinde karşılaştığı binlerce mesaja maruz kalır ve bunları unutur. Üç tür mesajı ise unutmaz ve bu mesajlar insanın bilinç altına yerleşir:

  • Dehşet
  • Seks
  • Ölüm

Uzatmadan sözü örnekleri sizlere göstermek istiyorum. Resimlere ve videolara doğrudan sayfa içerisinde göstermenin doğru olmadığını düşündüğüm için linklere yer veriyorum. Tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Görseller:

Videolar:

Hepimizin daha dikkatli olması dileğiyle Ahmet Şefir İzgören’e böyle bir kitap yazdığı için teşekkürlerimi sunuyorum…

, ,

  1. #1 by Abdurrahman Güngör on Şubat 26, 2012 - 11:48 am

    Çok enteresan yahu

Yorum yapın

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Değiştir )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Değiştir )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Değiştir )

Connecting to %s

Takip Et

Get every new post delivered to your Inbox.